Наш ученик с медал от лагер на НАСА (BiT TV)

Наш ученик с медал от лагер на НАСА (BiT TV)

19.07.2017 г.

Център за творческо обучение в лицето на Гергана Райжекова, координатор на Space Camp Turkey за България, Стоил Иванов, ментор на възпитаниците на Space Camp и медалистът от Space Camp 2017 г. Владимир Николов на гости на BITelevision и предаването КОД 11-13, на 19.07.2017 г.

“Ученик от Русе се завърна с медал от международния космически лагер на НАСА Space Camp Turkey. 14-годишният Владимир Николов от Русе е показал най-много знания и умения по време на престоя си в лагера от 2 до 8 юли 2017 г. Участниците в международния космически лагер са разпределени в отбори, където демонстриратне само способност за екипна работа, но и умения да се справят с поставени задачи и предизвикателства. Те имаха възможност да проведат и видеоразговор с астронавт от НАСА.

Space Camp Turkey e мултикултурно и образователно предизвикателство, чиято главна мисия е възпитаването и насърчаването на бъдещи изследователи в различни области, както и изграждането на глобално приятелство на базата на космическите науки. Повече подробности за отличието и преживяванията в лагера на НАСА вижте от самия отличен български ученик Владимир Николов, който гостува в КОД 11-13!”