Новият ‘ДЖИТБОЛ’ e в podcast – с РАЙЖЕКОВА, НОЖАРОВА, ДРАГОМИРОВ и… (Radio Tangra Mega Rock)

Новият ‘ДЖИТБОЛ’ e в podcast – с РАЙЖЕКОВА, НОЖАРОВА, ДРАГОМИРОВ и… (Radio Tangra Mega Rock)

05 Март 2019

“Невидимият рок” и авторът Гергана Райжекова бяха на гости при Васил Върбанов и радио Тангра Мега Рок!

Върбанов попита Важният въпрос в края на интервюто:
-Смяташ ли, че тази книга подобно на заглавието си, ще остане невидима? Никой никъде няма да може да я открие?

Рекапитулацията две години по-късно е организирането на четири събития с представяне на книгата в градовете София, Пловдив, Хасково и Габрово, наличието на”Невидимият рок” в няколко библиотеки в страната, многобройни медийни изяви и подкрепата на клуб “Строежа”, магазин “Дюкян Меломан”, Rockschool и дори православната църква “Света Великомъченица Параскева Иконийска -Петка Самарджийска”. Книгата “Невидимият рок” може да бъде поръчана онлайн тук, като оставащите бройки в наличност са само 17 броя към днешна дата.

Снимка: Тангра Мега Рок, Васил Върбанов

Ето и анонс относно самото интервю в сайта Radiotangra.com:

Навръх светлия 1 март, студиото на ‘ДЖИТБОЛ’ беше затрупано от мартеници, но и великолепна серия гости, с които водещата МИЛА СТОЯНОВА осъществи незабравими диалози.

Слушайте отново в PODCAST!

Последен в студиото се настани ВАСКО РАЙКОВ, за да ни запознае с новите аспекти в най-новото акустично турне на ODD CREW. Но да се върнем към началото:

Шоуто започна с ГЕРГАНА РАЙЖЕКОВА, която представи своята книга – докторска дисертация и изследване на българската ъндърграунд музика – ‘Невидимият рок’.

След това, кураторът ВЕСЕЛА НОЖАРОВА разказа всичко за изложбата ‘ДИМ. ИСТОРИИ ЗА ТЮТЮНА’.

С най-много дарове-мартеници влезе КАМЕН ДРАГОМИРОВ от клуб ‘MAZE’ (зад микрофона), който хвърли светлина върху особеностите на един такъв организъм в сърцето на столицата.Водещата МИЛА СТОЯНОВА не пропусна дани въведе и в новата страница на ‘ДЖИТБОЛ’ във Facebook – ТУК.  

Източник: http://www.radiotangra.com/news/read/33313.html